Головна » 2018 » Травень » 8 » День пам’яті та примирення
13:46
День пам’яті та примирення

08 травня 2018 року в ДНЗ «Росинка» пройшов тематичний день, присвячений Дню пам´яті та примирення. Діти старших груп разом зі соїми вихователями поклали квіти до Обеліску Пам´яті та роздали перехожим червоні маки – символ пам’яті жертв Першої світової війни, а згодом — жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, починаючи із 1914 року. 

Змістовно проведені комплексні заняття з патріотичного виховання в старших групах «Вітамінка» (вихователь Сайко і.В.), «Пізнайки» (вихователь Трущенкова О.А.) на тему: «Пам’ять вічно жива». Під час заняття педагоги виховували шанобливе ставлення до ветеранів війни, що відстояли свободу і незалежність рідного краю, а також розглянули медалі та ордени, якими нагороджені їх прадідусі за участь в боях. В своїх колективних роботах «Квіти героям», «Святковий салют» діти відтворили свої почуття подяки за мир та спокій.

Проведення тематичного дня сприяло вихованню в дітей дошкільного віку патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до воїнів-визволителів, пам’яті про героїчне минуле нашого народу.

День Перемоги завжди був і є для українців днем пам’яті про всіх загиблих воїнів, які боролися за мирне небо над Україною.

  

  

  

Переглядів: 162 | Додав: dnz15rosinka | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar