Головна » 2020 » Грудень » 18 » День святого Миколая у "Росинці"
13:19
День святого Миколая у "Росинці"

Через поле, через гай  йде до діток Миколай.

У своїй торбинці він усім несе гостинці.

То ж бринить від щастя край — тут ступає Миколай.

Святий отче, Миколай!
Наш садочок не минай!
Подаруй усім потіху
І торбину, повну сміху,
І здоров’я для родини,
Красну долю для Вкраїни!

День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає.

  Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності і веселощів. З особливим  нетерпінням малюки очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, який радує подарунками. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а неслухняним – невеличкі різочки, щоб нагадати, як треба поводитися.

 До малят на свято завітали Янголятка, які розповіли про події з життя Св. Миколая, про його вчинки, риси характеру – доброту, чуйність, милосердя. Діти познайомилися з історією виникнення цього свята, дізналися багато цікавого про Миколая Чудотворця, який прославився у народі своїми добрими справами і піклуванням про дітей. Дітиі старшої групи заспівали пісеньку про Святого Миколая, розповіли вірші,  в яких попрохали у Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини.

 Цього року Миколай Чудотворець окремо відвідав усі групи, привітав діток зі святом і пригостив солодощами. А його помічники Янголи, Зима, веселий чортик створили дітям казковий настрій та святкову атмосферу.  

 

  

 

Переглядів: 124 | Додав: dnz15rosinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar