Головна » 2018 » Грудень » 19 » Святий Миколай і до нас завітав!
15:33
Святий Миколай і до нас завітав!

  Малюки завжди з нетерпінням чекають на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодного будинку, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним, щоб нагадати як треба поводитися, – навіть різки.

Така казка завітала і в наш дитячий садок15 «Росинка». Діти з великим хвилюванням очікували на свято Миколая.

До дітей в переддень свята завітали шановні гості: Лінник А.В., Ніжинський міський голова , Харченко О.В., голова Ніжинського відділення Чернігівського землятства, Крапив´янський С.М.,начальник управління освіти Ніжинської міської ради. Вони подарували дітям солодощі, побажали щасливого, мирного Нового року.

У святково прибраній залі із задоволенням переглянули святкову програму «Святий Миколай до дітей завітав!», яку підготували діти старших груп. Як завжди музичні керівники разом з вихователями розробили цікавий сценарій свята. Дошкільнята показали цікаве дійство: співали про зиму і Святого Миколая, грали у музичні ігри «Підемо у двір гуляти», «Діти і Святий Миколай», розповідали вірші, водили хороводи із казковим персонажем Зимою. Діти у віршах та піснях попрохали у Святого Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливого Нового Року. 

 

 

Переглядів: 179 | Додав: dnz15rosinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar